Aktuelt

Fra informasjon om nye produkter og gode tips til artikler og historier om våre kunder og samarbeidspartnere – her får du siste nytt fra Regatta.

Sommerturné 2023

Fra 8. - 22. juli vil vårt mannskap ta turen innom populære ferieperler langs kysten og tilby gratis sjekk av vest.

Noen steder deltar vi på bestemte arrangementer, mens andre steder rigger vi til sjekk av vest ved brygga. Det vil også være mulig å kjøpe reservedeler dersom du må bytte komponenter som cellulosetabletter eller Co2 sylinder.

Årets mannskap

Denne sommeren er de to hyggelige karer fra Sunnmøre som blir med Regattabåten på turné. Fra årets nykommer til kapteinen – bli bedre kjent med dem.

Nyhet: Regatta SafeLock

Vi prøver stadig å finne nye løsninger som kan gi deg økt sikkerhet på sjøen. Det siste tilskuddet i vårt produktsortiment er sylindersikringen Safe Lock.

Regatta Sjømpions League

Høysesongen for livet på, ved og i sjøen fortjener et eget navn – og vi har døpt den Sjømpions League. Her får du en oversikt over sesongens spilleregler.

Funn fra tidligere sommerturnéer

De siste årene har vi lagt ut på vår egen sommerturné på Sørlandet, der vi blant annet hjelper folk å sjekke vesten. Noen av funnene fra tidligere sesonger viser at mange dessverre bruker vester som egentlig er ødelagte – og her er noen av skrekkeksemplene.

Derfor bør du sjekke vesten

Når var sist du åpnet beskyttelsestrekket på den oppblåsbare redningsvesten, eller sjekket at barnevesten er i riktig vektklasse? En av de viktigste tingene du kan gjøre for å være trygg på sjøen, er å ta en årlig sjekk av vesten. Her forklarer vi hvorfor.

Slik gikk VM i skreifiske

I slutten av mars gikk VM i skreifiske av stabelen i Lofoten, og et av lagene som deltok var Regatta Crew. Gjengen ønsket revansj fra fjoråret og hadde planlagt turen lenge. De stilte med større mannskap og Regatta-uniformer, men hvordan gikk det? Det kan du se her!

Bli klar for årets båtsesong

Det er lett å bli ivrig og kaste loss så fort båten er klar – men ikke glem vestene! Her er våre beste tips til vedlikehold og sjekk av vester, samt informasjon om sesongens spilleregler.

Regatta Crew til VM i skreifiske

Hvert år arrangeres VM i skreifiske i Lofoten, og et av lagene som deltar i år er Regatta Crew. Bli bedre kjent med dem og få deres beste tips til hvordan du kan forberede deg.

AIS-sendere: hva er det?

Fiskeri er en av de viktigste næringene i Norge, men arbeidsdager på havet er ikke uten risiko. En AIS-sender kan redusere tiden det tar å finne den som har falt på sjøen.