Aktuelt

Fra informasjon om nye produkter og gode tips til artikler og historier om våre kunder og samarbeidspartnere – her får du siste nytt fra Regatta.

Flere hundre vester sjekket – mange skremmende funn

De siste årene har vi lagt ut på vår egen sommerturné på Sørlandet, der vi blant annet hjelper folk å sjekke vesten. Noen av funnene fra tidligere sesonger viser at mange dessverre bruker vester som egentlig er ødelagte – og her er noen av skrekkeksemplene.

Derfor bør du sjekke vesten

Når var sist du åpnet beskyttelsestrekket på den oppblåsbare redningsvesten, eller sjekket at barnevesten er i riktig vektklasse? En av de viktigste tingene du kan gjøre for å være trygg på sjøen, er å ta en årlig sjekk av vesten. Her forklarer vi hvorfor.

Slik gikk VM i skreifiske

I slutten av mars gikk VM i skreifiske av stabelen i Lofoten, og et av lagene som deltok var Regatta Crew. Gjengen ønsket revansj fra fjoråret og hadde planlagt turen lenge. De stilte med større mannskap og Regatta-uniformer, men hvordan gikk det? Det kan du se her!

Bli klar for årets båtsesong

Det er lett å bli ivrig og kaste loss så fort båten er klar – men ikke glem vestene! Her er våre beste tips til vedlikehold og sjekk av vester, samt informasjon om sesongens spilleregler.

Regatta Crew til VM i skreifiske

Hvert år arrangeres VM i skreifiske i Lofoten, og et av lagene som deltar i år er Regatta Crew. Bli bedre kjent med dem og få deres beste tips til hvordan du kan forberede deg.

AIS-sendere: hva er det?

Fiskeri er en av de viktigste næringene i Norge, men arbeidsdager på havet er ikke uten risiko. En AIS-sender kan redusere tiden det tar å finne den som har falt på sjøen.