Regatta Sjømpions League

Vi mener at høysesongen for livet på og ved sjøen fortjener et eget navn, og har døpt den Sjømpions League. Du har kanskje gjort klar båten, planlagt ferien og kjøpt inn badetøy – men har du tenkt nok på sikkerhet?

Uansett om du er en erfaren båtentusiast, skal prøve padling for første gang eller planlegger å nyte solnedgangen fra et svaberg – alle situasjoner krever litt forberedelser. Vi stiller gjerne som støtteapparat, og her har vi derfor samlet gode råd om alt fra sjøvettregler og sjekk av vest til hvordan du rigger mannskapet. 

Sommerturné 2023

Fra 8. - 22. juli vil vårt mannskap ta turen innom populære ferieperler langs kysten og tilby gratis sjekk av vest.

Noen steder deltar vi på bestemte arrangementer, mens andre steder rigger vi til sjekk av vest ved brygga. Det vil også være mulig å kjøpe reservedeler dersom du må bytte komponenter som cellulosetabletter eller Co2-sylinder.

Sesongens spilleregler

Spill på lag med Regatta denne sommeren og sett deg godt inn i sesongens spilleregler. Flyt- og redningsvest er sesongens drakt, men det er flere ting du må tenke på for at du skal være så trygg som mulig. Se våre tips og hold deg i «flytsonen» denne sesongen:

Rigg mannskapet

Er du på jakt etter nye vester til deg og mannskapet, men synes det er vanskelig å velge? Da kan det være greit å starte med å sette seg inn i forskjellen på flytevester og oppblåsbare redningsvester, samt egenskapene til de ulike barnevestene.

Flytevester

Sporty vester som holder deg flytende i en mer stående stilling. Flytevester er ikke det samme som oppblåsbare redningsvest, og bør kun brukes av de som er svømmedyktige og ved nærhet til land.

Oppblåsbare redningsvester

Disse vestene snur deg fra mage til rygg hvis du faller på sjøen, og holder deg flytende i en mer liggende stilling. De gir ekstra oppdrift og god støtte til hodet, og er det beste alternativet for de som ikke er svømmedyktige.

Barnevester

Vi har flere typer vester til barn. Redningsvestene vender barnet raskt fra mage til rygg, og har nakkeputer som sørger for at hodet alltid er over vann. Flytevestene er for de som er svømmedyktig, og er ypperlige til aktiviteter ved, på og i vann.

Regatta Sjømpions League Collection