The Norwegian Lifeguard

For at liv skal kunne reddes, må vi lage sikkerhetsprodukter som folk ønsker å bruke. Vi har derfor en høy terskel for kvalitet, og oppnår våre mål ved å alltid tenke sikkerhet, bevegelsesfrihet og komfort under alle forhold.

Regatta har arbeidet med flyteprodukter siden 1950-tallet og er i dag en av Europas ledende produsenter av redningsvester og flyteprodukter. En arbeidsdrakt med innsydd flytestoff ble produsert allerede på 1970-tallet, og en flytegenser ble utviklet og lansert i 1991. Den første termiske redningsvesten ble godkjent av Sjøfartsdirektoratet i 1996.

Gjennom unike innovasjoner og stadige forbedringer av produktene i henhold til gjeldende krav og sertifiseringer, har vi utviklet stor kunnskap og erfaring på området. Ett eksempel på dette er at vi har patent på verdens minste passasjerskipvest.

Produktutvikling vil alltid være en kontinuerlig prosess med høy prioritet i Regatta, som gjør at vi har et nært samarbeid med godkjennings- og testinstanser over hele verden. De senere årene, etter at vi har fokusert mer på komfort og spesialprodukter fra både proff- og fritidsbransjen, har vi utviklet stadig lettere og alternative flytematerialer. Vi har aktivt kombinert nyvinninger fra proff og fritid om hverandre, og tatt frem vester tilpasset ulike arbeidsområder og krav.

Atlanterhavets nordlige kyststrøk, som favner store deler av Norge, er en av de mest værharde og krevende maritime miljøer som finnes. Det er her, i Ålesund, Regatta ble til og det er her produktene er testet ut og utviklet. Med stolthet.

Trygghet på sjøen siden 1954.