The Norwegian Lifeguard

Regatta
Professional

Our mission is protection

Regatta har utviklet flyteprodukter i over 60 år. I 2017 fusjonerte Regatta AS med Aalesund Oljeklede AS, og dannet selskapet Aalesund Protective Wear AS. Regatta er ett av fire merkevarer i selskapet som består av Regatta, Aalesund Oljeklede, Strakofa og Blæst.

Regatta Professional leverer i dag flyt- og redningsutstyr til flere segmenter innenfor offshore, fiskeri- og oppdrettsnæring, cruise og passasjerskip med mer. Sammen med merkevarene Strakofa og Aalesund Oljeklede er Regatta Professional en totalleverandør av robust regntøy, fleksibel arbeidsbekledning og flyteprodukter og redningsutstyr.

Alle våre produkter blir designet, testet og utviklet i Ålesund. Der kompetanse og kjennskap til hva som kreves av funksjonelle og trygge produkter er etablert gjennom lang tihørighet til sine maritime miljøer og Atlanterhavets nordlige kyststrøk.

Vi vet hva som kreves, og tar din sikkerhet på alvor. Produktutvikling vil alltid være en kontinuerlig prosess med høy prioritet i Regatta, som gjør at vi har et nært samarbeid med godkjennings- og testinstanser over hele verden.

Regatta Professional leverer blant annet flytedrakter, redningsvester, og overlevelsesdrakter til det profesjonelle markedet. Kontakt oss i dag ved interesse eller les mer på aapw.no

Regatta professional

Vil du vite mer?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.