Sommerturné 2023

Sommeren er høysesongen for livet på og ved sjøen, og vårt mål er at alle skal være trygge når de nyter deilige feriedager langs kysten. Derfor legger Regattabåten nok en gang ut sommerturné på Sør- og Østlandet.

Publisert: 23.06.23

Få hjelp til å sjekke vesten

Fra 8. - 22. juli vil vårt mannskap ta turen innom populære ferieperler langs kysten og tilby gratis sjekk av vest. Noen steder deltar vi på bestemte arrangementer, mens andre steder rigger vi til sjekk av vest ved brygga. Det vil også være mulig å kjøpe reservedeler dersom du må bytte komponenter som cellulosetabletter eller Co2 sylinder. De som sjekker vesten hos Regattabåten vil også få med en gratis Safe Lock dersom de ikke har lignende komponenter i vesten fra før. Safe Lock er en innovativ sylindersikring som nylig ble lansert i nettbutikken.

Bli med på Sjekk vesten-konkurranser

De som kontrollerer vesten hjemme, kan registrere sin sjekk via skjemaet på forsiden av regatta.no og bli med i trekningen av flyt- og redningsutstyr til en verdi av 5000 kr.

Dersom du velger å møte Regattabåten for å sjekke vesten, får du også muligheten til å bli med i trekningen av en Suzumar gummibåt og redningsvester til hele familien.

Turnéplan

Regattabåten vil starte årets sommerturné i Nevlunghavn, før turen går opp til Tønsberg og ned igjen til Valle. Deretter stopper den innom flere havner på vei til Mandal, som er siste stopp. Vil du vite når vi er i nærheten av deg?

Årets mannskap

Denne sommeren er de to hyggelige karer fra Sunnmøre som blir med Regattabåten på turné. Fra årets nykommer til kapteinen – bli bedre kjent med dem her.

Regattabåten

Båten vi bruker under sommerturnéen er en rask og elegant Axopar 37.

Trygghet på sjøen

Slik sjekker du vesten

Noe av det viktigste du kan gjøre for egen sikkerhet, er å sjekke at vesten din faktisk funker slik den skal. Her forklarer vi hvordan.

Flytevest eller redningsvest?

Våre vester har ulike funksjoner og egenskaper. Her forklarer vi forskjellen på flytevest og redningsvest, og hvorfor det er så viktig for å velge riktig.

Sjøvettreglene

Sunn fornuft og sjøvett er avgjørende for et trygt og hyggelig båtliv. Skal du ferdes på sjøen anbefaler vi at du setter deg godt inn i sjøvettreglene.