Sjømpions League 2022

Endelig er den her, høysesongen for livet på, ved og i sjøen. Du har kanskje allerede pusset og sjøsatt båten, planlagt ferien eller tenkt på at barna egentlig burde få testa å padle litt kayak denne sommeren. Men, har du tenkt nok på sikkerheten? Kjenner du til alle spillereglene?

Vårt mål for sesongen er tydelig – flest mulig skal være trygge på sjøen.

For det spiller ingen rolle om du har vært en stjernespiller i ligaen i mange år, planlegger å ta dine første åretak langs en langstrakt fjord eller bare tenker å nyte solnedgangen fra et svaberg gjennom hele fellesferien. Alle situasjoner krever en grad av sikkerhet, og vi i Regatta vet hvilken.  

Derfor ber vi deg og ditt mannskap forberede dere godt før årets Sjømpions League. Med Regatta som ditt nærmeste støtteapparat, hjelper vi deg å sjekke vesten, rigge mannskapet med det rette utstyret og sikre at du kjenner til alle spillereglene. 

For vi vet at når du og de rundt deg er trygg, da kan du virkelig slippe deg løs, spille på lag med omgivelsene og nyte hvert øyeblikk, solstråle, vannsprut og bølgeskvulp.  

Det er derfor du skal ha Regatta på laget denne sommeren. 

Regatta – trygghet på sjøen siden 1954 

Sesongens spilleregler

Spill på lag med Regatta denne sommeren og sett deg godt inn i sesongens spilleregler. Flyt- og redningsvest er sesongens drakt, men det er flere ting du må tenke på for at du skal være så trygg som mulig. Se våre tips og hold deg i «flytsonen» denne sesongen:

Regatta sommerturné

Regatta entrer ligaen 8. juli. 

Denne sommeren lanserer Regatta Sjømpions League. Hvor alle som er aktive på, ved og i sjøen er invitert! Vårt mål for sesongen er klart og tydelig – flest mulig skal være trygge på sjøen!   

For å spre kunnskap om trygghet på sjøen entrer Regatta ligaen og legger ut på sommerturné med vår Regatta-båt fra 8. – 23. juli. 

Rigg mannskapet

Sørg for at ditt mannskap er rigget for sesongen.

Vi er oftest mest opptatt av sikkerheten til de minste. Barn er nysgjerrige og glad i å utforske alle omgivelser. Lek og morro på, ved og i vann skal være gøy og lærerikt - og mange minner blir skapt gjennom sommeren og høysesongen for båtliv, bading og vannaktivitet. Med det rette utstyret skaper du gode forutsetninger for trygg lek og aktivitet.

Se våre barnevester

Soft Redningsvest - EN SOLID TESTVINNER

Våre Soft Redningsvester til barn, har vunnet flere uavhengige tester, gjennomført av blant annet Forbrukerrådet, Foreldre.no og VG. Vestene scorer spesielt godt på viktige trygghetsfaktorer som høy og stabil flytestilling og raske snu-egenskaper.

Flere familier har Soft Redningsvester som en soleklar favoritt. Kanskje blir det deres også?

KONKURRANSE – Bli med i Sjømpions League 2022!

Vis oss at du har sjekket vesten og rigget mannskapet denne sommeren! Del et eller flere bilder fra sesongen på, ved og i vannet på din Instagram og vinn redningsvester til hele familien!

For å delta trenger du kun å tagge @Regatta og bruke hashtaggene #sjekkvesten og #sjømpionsleague2022 på dine bilder.

Konkurransen starter fredag 17. juni og avsluttes søndag 31. juli.