SOMMERTURNÉ

8. juli - 23. juli

Regatta entrer ligaen

Denne sommeren lanserer Regatta Sjømpions League. Hvor alle som er aktive på, ved og i sjøen er invitert! Vårt mål for sesongen er klart og tydelig – flest mulig skal være trygge på sjøen!

For å spre grunnleggende kunnskap om trygghet på sjøen entrer Regatta ligaen og legger ut på sommerturné med vår Regattabåt fra 8. – 23. juli. Turen går fra Kristiansand til Oslo, og vi håper så mange som mulig kommer innom og sjekker vesten med vårt mannskap.

Vi kan garantere at du blir tatt godt imot av et kompetent og hyggelig mannskap som ønsker at du skal få de beste forutsetningene for en fin og trygg sommer. Du får mulighet til å sjekke din vest, bytte ut defekte deler, delta i konkurranser, motta give-aways, teste ulike produkter og generelt få gode tips og råd for båtsesongen!

Møt årets mannskap!

Kapteinen

Navn: Daniel A. Høstmark
Alder: 34 år
Fra: Hvaler

Har siden barndommen brukt sommeren på og ved sjøen, der bruk av vest alltid har vært en selvfølge i båt og på brygge.

Hva gleder du deg til med årets turné?
Det beste med å være på turné med Regattabåten er helt klart det hyggelige båtfolket man møter underveis!

Hvorfor skal folk komme innom dere i sommer?
Man skal komme innom oss for å oppdatere seg på sikkerhet og riktig bruk av flyt- og redningsvest på, ved og i sjøen. Og ellers slå av en hyggelig prat!

Årets nykommer

Navn: Fredrik Worren
Alder: 30 år
Fra: Ålesund

Svært aktiv og friluftsinteressert type. Med opphav i Ålesund og nærhet til sjø, fjord og fjell, har det blitt mange toppturer, fisketurer og telturer.

Hva gleder du deg til med årets turné?
Som nykommer og vestlending gleder jeg meg til å oppleve sommeren i Sør-Norge på sitt beste, og selvsagt å møte masse mennesker og spre viktig kunnskap om trygghet på sjøen.

Hvorfor skal folk komme innom dere i sommer?
For å sjekke vesten og for å slå av en hyggelig prat med oss ombord i Regattabåten!

Regatta Sommerturné

Se etter Regattabåten i sommer!

Rask, elegant og hyggelig mannskap

Regatta sommerturné 2021

Livsviktige funn

Under fjorårets Regattaturné sjekket vi rundt 500 vester. Ved 90% av tilfellene der vestene var eldre enn 2 år skiftet vi cellulosetablett eller fikset andre mangler. Vester med utgåtte cellulosetabletter eller defekte deler er dessverre langt mer vanlig enn du tror, og bidrar til å skape falsk trygghet for bæreren av vesten.

Vi tar denne oppgaven på alvor og denne sesongen ønsker vi å sjekke enda flere vester og å spre vår kunnskap om sikkerhet, vedlikehold, bruk og oppbevaring av flyt- og redningsvester til enda flere!